אישי זה הכי אחי

לאחרונה פרסמה גוגל כמה תובנות שעלו ממחקרים שערכה בשנה שחלפה, ולפיהם בחיפוש מידע באינטרנט מצפים המשתמשים לקבל תשובות ״אישיות״ המתאימות לצרכיו ואופיו של המחפש.
התשובות לחיפושים באינטרנט נתפסות או מצופות להיות סוג של ״עוזר אישי״ בבחינת השאלה שלי והתשובה המתאימה לי.
במסגרת התהליכים החברתיים שהפכו את קידוש ״האני״ ע״ח ״האנחנו״, אנו נדרשים גם בעסקים לחשוב כיצד תשובות ותכתובות שלנו עם עמיתים בחו״ל צריכות להכיל מימד אישי אותנטי שמדלג מעל שורות הפתיחה הבנאליות של ״מה שלומך״? וכו׳.
כמארגני תיירות יש לנו יתרון מובנה והוא מערכות היחסים האישיות עם הסוכנים בחו״ל שמחפים על מה שחברות טכנולוגיה מתאמצות לעשות באמצעות אלגוריתמים.
שווה לחשוב על מערכת התקשרות עם הלקוחות ולנסות להבין ולתכנן כיצד אנו מקבעים מימד אישי (פרסונליזציה) בתקשורת ומה שחשוב יותר התאמה אישית בחוויה התיירותית אותה אנו מציעים.
מערכות הניהול המקובלות בעולם התיירות כופות סטנדרטיזציה כמעט בכל (מיילים, שוברים,  מכתבי הצעה וכו׳).
בעולם המתנכר לתושביו מצד אחד ומצד שני מקדש את הפנייה האישית, גם היא מזוייפת במידה מסויימת, עלינו להטמיע אסטרטגיות ניהוליות העונות על המגמה הברורה של ״הכל אישי״.

הקטגוריות
על כותב הבלוג

מנכ"ל לשכת מארגני התיירות הנכנסת.

 

Managing Director at ISRAEL TRAVEL AGENTS ASSOCIATION.

Interests: Travel&Technology, Travel Agents, Search Engines, Social Media, Mobile ,Real Time Web, Photography, Nature, Desert

Tel Aviv ISRAEL

טוויטר
Ultimate Twitter Feed
פייסבוק
תגיות
השינויים התכופים וחוסר היציבות בתהליכי קבלת ההחלטות גורמים לחוסר נוחות וכעס מוצדקים. מצד שני, אין סיכוי שההתנהלות הזאת תחלוף בקרוב וכדאי לקבלה כעובדה מוגמרת. 
הצעקה הופכתְ לדרך המרכזית שאנחנו מתקשרים ומעבירים מסרים. אמסלם מבין שאם היה כותב מאמר דעה על מה שהוא חושב על ביתְ המשפט לא היינו מקשיבים (הוא כנראה צודק). אז הוא צועק ומגדף ומקבל את תשומת ליבנו. אמסלם הוא המראה של תשומת ליבנו.
המשבר הוא השגרה הרגילה
משברים במדינת ישראל הם השגרה הרגילה. תקופות רגיעה ושגרה הם היוצאים מהכלל. בכל זאת במדינת ישראל עד היום אין תכניות מוכנות מראש למצבי משבר כלכליים הנובעים ממלחמות, משברים גאופוליטיים או קורונה.